13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Gandia incorpora catorze nous agents de la Policia Local

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada de la regidora de Seguretat Ciutadana, Àngels Pérez, i els portaveus dels grups municipals, ha presentat aquest matí 14 nous agents de la Policia Local que estaran treballant en temes de mobilitat, seguretat i en diferents ocupacions o competències de la Policia Local de Gandia.

        Moltes de les cares són conegudes perquè havien desenvolupat ja tasques com a agents a la nostra ciutat en comissió de servei, procedents d’altres administracions. “La ciutat de Gandia està compromesa amb la qualitat de vida, també pel que fa a la policia de proximitat, la que coneix la ciutadania, la que treballa en els barris, ajuda a les famílies a tindre una segona oportunitat, etc… I sempre és motiu d’alegria que aquests agents aposten per vindre a treballar a la nostra ciutat”. Morant també ha destacat que la ciutat té cada vegada un cos més jove, més preparat en les seues competències i en altres que no ho són, com ara la sanitat. I és que són molts els casos en els quals la intervenció de la Policia Local ha estat vital per a salvar vides: incendis, accidents, etc…

        Aquesta és només la primera tanda, ja que s’ha anunciat que es farà una oferta d’ocupació pública de 47 agents, més. “En aquesta legislatura hem fet una revolució en millorar i ampliar els recursos humans de la Policia Local, que des de feia anys no es produïa. Això farà que la nostra policia siga més jove, preparada, estiga més en el carrer i, per tant, que la ciutat siga cada vegada més segura”, una de les principals preocupacions de veïnat i dels factors que té en compte el turisme per a visitar Gandia.

Articles relacionats