17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Activa Mutua obri centre mèdic a Gandia a causa de l’elevat volum d’empreses adherides

Activa Mutua, mútua col·laboradora amb la Seguretat Social número 3, ha decidit posar en funcionament un nou centre mèdic a la ciutat de Gandia, segons confirmen el director gerent, Miquel Àngel Puig i el director provincial, Octavio Blasco (a la imatge). L’empresa apunta que “a causa del volum d’empreses i treballadors, es genera la necessitat de disposar de centre mèdic propi”. L’entitat està present en el municipi des de l’any 2001.
A la Safor, Activa Mútua compta amb un total de 629 empreses mutualistes, 3.671 treballadors protegits i 996 autònoms adherits.
Aquest volum de població protegida ha propiciat el plantejament de l’entitat de renovar les instal·lacions de Gandia, que estaran emplaçades en ple centre de la ciutat, en concret al carrer Ciutat de Barcelona, n. 33.
La nova delegació, que està previst entre en funcionament el mes de maig, es distribueix en dues plantes. La planta baixa, amb 245 metres quadrats de superfície, albergarà les oficines i el centre mèdic. La primera planta, amb 149 metres quadrats, acollirà despatxos i una sala de formació amb una capacitat per a 50 persones. En total, la delegació suma una superfície de 394 metres quadrats.
L’equip de professionals que exercirà les seues funcions en aquestes oficines es compon d’administració i serveis mèdics (metge, DUE i fisioterapeuta). També es prestarà el servei de gestió de ITCC.
Els sectors més representatius de les empreses protegides per Activa Mútua a Gandia estan adscrits a serveis i agricultura. Concretament, especifica Blasco, «és molt significatiu el sector de les cooperatives agràries».

Articles relacionats