18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Gandia impulsa la implantació d’hotels a la platja

– Gandia posa en marxa un pla pilot per fomentar la implantació d’hotels a la platja

El regidor delegat d’Urbanisme, Vicent Mascarell, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que s’ha aprovat sotmetre a consulta pública una proposta de modificació del plantejament de la nostra ciutat per canviar l’ús residencial de la parcel·la situada a la cantonada dels carrers Olm i Illes Canàries a ús hoteler. Actualment, Gandia compta amb un total de 6.230 places hoteleres, 1.423 places de càmping i 13.234 en habitatges turístics.

Tal com ha recordat l’edil, la mesura va ser aprovada a la Junta de Govern aquest mes. “L’Urbanisme és una eina que ens permet dirigir els passos cap a on volem que vaja la ciutat. En els darrers anys hem treballat per aconseguir una platja més amable i ara aquesta actuació ens permetrà l’arribada d’un nou hotel”. Mascarell ha qualificat la iniciativa com a innovadora i ha informat que s’obre un procés de consulta on qualsevol de les parts afectades podrà al·legar i presentar els seus suggeriments.

“La platja de Gandia gairebé no té parcel·les privades lliures d’edificació i d’aquests espais molt pocs compleixen amb la superfície suficient per a poder implantar un hotel. És una prova pilot que ens permetrà donar més altures a l’edifici (de 12 a 16 altures)” ha explicat el regidor d’Urbanisme qui ha mostrat el seu compromís de dur a terme totes aquelles mesures que permeten generar oportunitats, ocupació i economia. “és l’objectiu principal d’aquesta legislatura” ha finalitzat.

Articles relacionats