18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Enzo Badenas disputa el Gran Premi de Gran Bretanya de Motocròs

 

El pilot de Beniarjó, Enzo Badenas, disputa aquest cap de setmana el Gran Premi de Gran Bretanya de Motocròs, prova puntuable per al campionat del món en MX1 i 2 i d’Europa en la categoria de 125 cc. i EX250.

Badenas correrà en el circuit de Matterley Basin, un dels traçats més espectaculars del planeta i on haurà d’estrényer les dents per a intentar acabar en el top 20 de la carrera. Una cilindrada on el de la Safor estarà acompanyat per altres cinc espanyols com el gran favorit, l’eivissenc Elías Escandell.

Però sense cap dubte el més interessant d’aquest gran premi serà veure al gallec Jorge Prado estrenar el dorsal de número u com a nou campió del món en la màxima categoria després d’haver obtingut aquest primer gran títol per al motociclisme espanyol el passat cap de setmana a Itàlia.

Prado està exultant, i servirà com a exemple a la gran fornada de joves pilots que estaran en terres britàniques disputant la categoria de l’huité de litre.

Cal indicar que tant Prado com Badenas corren amb la mateixa muntura o siga Gas Gas encara que evidentment la moto del gallec no té res a veure amb la del saforenc. Agregar que la jornada serà retransmesa per Teledeporte.

Articles relacionats