15.1 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Gandia impulsa la campanya ‘Això no s’ha acabat. Per un Nadal segur’

L’Ajuntament de Gandia ha llançat una campanya en xarxes socials que, sota el lema ‘*Això no s’ha acabat. Per un Nadal segur’, amb un objectiu de conscienciar a la ciutadania dels efectes de perdre el distanciament i les mesures a les celebracions de Nadal, i els efectes negatius de la COVID-19.

La campanya se centra en les festes nadalenques, on les trobades familiars comporten de pèrdua del distanciament social, amb l’objectiu d’evitar la propagació del virus.

La campanya consisteix en la realització d’una sèrie de vídeos protagonitzats per ciutadans i ciutadanes de Gandia que relaten el seu testimoniatge enfront de la COVID-19. D’aquesta manera, tots ells expressen com ho han afrontat, com ho han abordat i les seqüeles que els ha produït. Els documents audiovisuals tenen format d’entrevista, estan realitzats en blanc i negre, i s’han gravat en un saló de la Casa de Cultura.

Traslladar a la ciutadania la gravetat i el risc de la transmissió de la COVID-19, apel·lar a la responsabilitat individual i social com a claus per a minorar l’expansió del virus; i comunicar les pautes a seguir dictaminades per les autoritats sanitàries competents, són els objectius prioritaris d’aquesta campanya impulsada per l’Ajuntament de Gandia en moments d’alt risc de contagis que es pateix a la ciutat.

Articles relacionats