16.8 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

“Llançadora Connecta Ocupació” de Gandia per a ajudar a persones en desocupació

– La nova “Llançadora Connecta Ocupació” de Gandia compta amb 17 participants i encara té places lliures

– 11 dones i 6 homes en desocupació d’entre 25 i 58 anys participen des de novembre en la nova Llançadora Connecta Ocupació de Gandia per a reactivar i optimitzar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines concordes al nou mercat laboral

– Aquesta iniciativa, totalment gratuïta, està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, que compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu (a través del programa operatiu POISES) i la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia.

– Encara queden places lliures. Les persones interessades poden apuntar-se de manera online en www.lanzaderascontactaempleo.es o presencial a l’Ajuntament, sol·licitant cita prèvia en el telèfon 962 959 697

La nova “Llançadora Connecta Ocupació” de Gandia ha començat a funcionar al novembre per a ajudar persones en desocupació a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques d’orientació laboral.

Actualment, està integrada per 11 dones i 6 homes, amb edats compreses entre els 25 i els 58 anys, i amb diversos nivells formatius (Graduat Escolar, ESO, Formació Professional, Batxiller i estudis universitaris).

Hi ha qui busca el seu primer treball i qui persegueix una nova oportunitat laboral després d’anys d’experiència en diferents sectors, com a Administració, Turisme, Atenció al Client, Telefonia mòbil, Psicologia, Comunicació Audiovisual o Neteja, entre altres.

La Llançadora Connecta Ocupació manté oberta encara la seua inscripció. Per tant, les persones interessades poden apuntar-se de manera online en www.lanzaderascontactaempleo.es o en presencial a l’Ajuntament, sol·licitant cita prèvia en el telèfon 962 959 697

La Llançadora Connecta Ocupació de Gandia es desenvolupa en un format 100% online. És a dir, els seus participants es reuneixen diversos dies a la setmana en sessions virtuals, a través de diferents aplicacions, com Meet.

Yolanda Vizuete és la tècnica que ha realitzat el procés de selecció i l’encarregada de gestionar la llançadora durant els pròxims cinc mesos. Explica que els participants tenen perfils molt diversos, però molt complementaris. La seua labor ara és convertir-se en un equip, millorar les seues competències transversals i digitals, compartir experiències i coneixements, reactivar la seua cerca de treball de manera col·laborativa i obtindre noves oportunitats laborals.

“Demanden orientació en entrevistes, curriculum vitae, habilitats comunicatives, objectiu professional, digitalització, xarxes socials, LinkedIn i marca personal”, assenyala Yolanda Vizuete.

Articles relacionats