22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Gandia ha rebut la visita de la responsable de “Miruta.es” per a conéixer el “Territori Borgia”

– Turisme convida a la blogera de viatges referent en turisme responsable ‘Miruta.es’ per a conéixer el ‘Territori Borgia

– La bloguera està recorrent els municipis més rellevants dels Borgia en vehicle elèctric per a mostrar també les facilitats que la Comunitat ofereix per a aquest tipus de transport

– Es tracta d’un blog de viatges que s’ha convertit en referent en la divulgació i conscienciació del turisme responsable entre la comunitat viatgera

Turisme Comunitat Valenciana ha organitzat un blogtrip amb el blog de viatges ‘Miruta.es’ per a conéixer el Territori Borgia de la Comunitat Valenciana, realitzant el viatge en vehicle elèctric.

D’aquesta manera, Miruta.es està recorrent els municipis més rellevants de la Comunitat Valenciana en la història de la família Borgia, desplaçant-se en vehicle elèctric per a mostrar també les facilitats que la Comunitat Valenciana ofereix per a aquest tipus de transport.

Cal destacar que ‘Miruta.es’ és un blog de viatges en família que s’ha convertit en referent en la divulgació i conscienciació del turisme responsable entre la comunitat viatgera.

El programa del viatge inclou la visita a diversos municipis com la de València del passat 22 de març, on la bloguera ha pogut visitar la Catedral de València per a contemplar els frescos renaixentistes dels àngels músics; a més del palau de les Corts Valencianes, l’Església de Sant Nicolás o la Universitat.

A més el passat 23 de març va poder conéixer els municipis de la província de Castelló de Castellnou, on va poder conéixer el Palau Beatriz de Borgia, i Peníscola, per a visitar el Castell del Papa Lluna.

El dijous es va realitzar la visita a Alfauir, per a conéixer el Monestir de Sant Jerònim de Cotalba, i Gandia per a visitar tant el Palau Ducal dels Borgia, com la Col·legiata o el Convent de Santa Clara.

El blogtrip també inclou la visita a Albaida per a conéixer el Palau Marquesal dels Milà i Aragó; a més del municipi de Xàtiva, on es preveu una visita a la casa natalícia de Rodrigo de Borja, a més de la Col·legiata, les esglésies de San Francisco i de Sant Pere, el Museu de Belles arts, el Palau, el convent de Santa Clara, l’ermita de Santa Ana i el Castell.

Cal ressaltar que mitjançant aquesta activitat, es donarà difusió als recursos inclosos en el Territori Borgia a través de continguts publicats en el blog en format digital (textual, gràfic i audiovisual).

Articles relacionats