20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

La Mancomunitat de Municipis de la Safor envia un camió d’ajuda humanitària per a Ucraïna

– Hui divendres, 25 de març, des de la Safor ha eixit un camió carregat amb 32 palets d’ajuda humanitària per a Ucraïna

El carregament amb destí al Centre Logístic de la Generalitat Valenciana, ubicat a Fira València, està compost per aliments no peribles, material sanitari de primers auxilis i medicaments, cadires de rodes, crosses…, i productes d’higiene personal per a majors i nadons.

Els pobles de la comarca han fet palés la seua solidaritat amb el poble ucraïnés. L’ajuda humanitària aportada pels veïns i veïnes de la Safor ha sigut arreplegada pels respectius ajuntaments, que posteriorment han traslladat els queviures i material al magatzem de la Mancomunitat al polígon de Palmera.

L’empresa SKLUM ha posat a disposició de la Mancomunitat de Municipis de la Safor de forma gratuïta el mitjà de transport per a l’enviament de tot el material humanitari. La Mancomunitat també ha comptat amb la col·laboració de l’empresa Palets Simarro per a la càrrega del material.

L’ens comarcal ha centralitzat i coordinat les aportacions efectuades pels ajuntaments de la Safor que han desbordat totes les previsions inicials.

Articles relacionats