19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Gandia acollirà aquest cap de setmana la XIV Convenció d’Agències Associades

• Els dies 25, 26 i 27, a la Platja, dirigida a un grup d’agències independents per tal d’apropar les oportunitats i els atractius turístics que ofereix la ciutat.

• “No és un congrés qualsevol, ja que participaran agències de viatges que resulten de gran interés per a aquells que volen conéixer un nou destí”, ha declarat Vicent Mascarell, regidor de Turisme

El regidor de Turisme, Vicent Mascarell, acompanyat per Ana Sánchez, directora general de Team Group; i Pedro Rabal, director d’Iristour Vacences; ha presentat aquest matí la celebració de la XIV Convenció d’Agències Associades que se celebrarà a Gandia els dies 25, 26 i 27 de març.

Hi participaran quasi 80 empreses entre col·laboradors, companyies aèries, proveïdors, corresponsals de destins turístics, empreses tecnològiques… En definitiva, s’espera que el nombre de professionals oscil·le als 300, que junt amb els acompanyants sumen un total de més de 600 persones que s’allotjaran aquest cap de setmana a Gandia.

“No és un congrés qualsevol. Participaran agències de viatges que resulten de gran interés per a aquells que volen conéixer un nou destí”, ha declarat Mascarell. El regidor de Turisme ha ressaltat la importància que té que els professionals del sector tinguen l’oportunitat de reflexionar i intercanviar opinió al llarg d’aquests dies, però també de “conéixer de primera mà les virtuts i l’oferta turística de Gandia a l’allotjar-se uns dies a la nostra ciutat”.

Tot i que el divendres hi haurà alguna ponència a l’Hotel RH Bayren&Spa, aquest serà un dia dedicat a rebre i allotjar tots els visitants. La inauguració oficial de la convenció serà dissabte a les 9.00 h a aquest mateix hotel. A banda del Bayren, el Palau de Congressos de l’Espai Baladre de la Platja de Gandia tindrà un paper fonamental durant aquest esdeveniment “albergant un congrés d’aquestes dimensions”, ha puntualitzat Mascarell.

Sánchez ha expressat la seua gratitud per estar aquesta edició a Gandia i la forma amb la qual ha sigut rebuda la proposta: “Ens pareix un destí meravellós perquè dona moltes opcions: increïble costa on desconnectar i fer esports aquàtics, un gran llegat cultural, una gastronomia única…”. Al que ha afegit: “Ens agrada celebrar aquest congrés perquè les agències poden descobrir diferents destins nacionals. Moltes voltes existeix la tendència a no valorar el que tenim al nostre país i estar sempre pensant en destins aliens”.

Finalment, Rabal ha mostrat la seua estima i afecte per Gandia: “Em feia molta il·lusió mostrar la ciutat i les possibilitats de poder fer la convenció ací. Que millor ciutat que Gandia per a posar punt final a la pandèmia i arrancar un nou inici”. El director d’Iristour Vacences ha conclòs dient que: “Tot i la pluja, l’equip i la gent de Gandia farà brillar el sol estant núvol”.

Articles relacionats