GANDIA HA PAGAT 4’1 MILIONS A 645 PROVEÏDORS I HA ABONAT LES FACTURES FINS A DESEMBRE DE 2015

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la vicealcaldessa, Lorena Milvaques han comparegut hui en roda de premsa, acompanyades del coordinador general d’Economia, Salvador Gregori, per informar d’una nova remesa de pagaments a proveïdors de l’Ajuntament. En total, el consistori ha pagat 4,1 milions d’euros a un total de 645 proveïdors, associacions i col•lectius de la ciutat. D’aquesta manera l’executiu liquida els deutes que el PP havia deixat fins a desembre de 2015.

 

Diana Morant ha destacat que des de l’accés al govern l’executiu no ha deixat de buscar solucions de manera interna i amb altres institucions per fer de Gandia una ciutat de futur. “Aquest treball ens permet anunciar hui una nova bona notícia gràcies a les bones gestions econòmiques fetes per aquest govern que en els últims dies ha pogut pagar més de 4,1 milions d’euros a 645 proveïdors, associacions i col•lectius. Aquestes factures abonades es corresponen amb el període de temps que arriba fins a desembre de 2015. Estem recuperant les bones relacions amb totes les empreses i entitats que el PP va deixar atrapades en una espiral d’impagaments. Mai hauríem d’haver perdut les relacions de confiança amb totes aquestes mercantils de serveis”, afirma l’alcaldessa.

L’alcaldessa de Gandia també ha destacat que el pagament no prové de cap préstec ni ajuda d’una administració superior sinó que són 4,1 milions d’euros que s’han aconseguit “gràcies a l’enorme esforç de tots els departaments que han gestionat amb cap els diners públics en els últims nou mesos, aconseguint un estalvi que permet que moltes empreses seguisquen obertes i generant economia i llocs de treball” i ha anunciat que la pròxima setmana també es realitzarà un nou pagament que ascendirà a 1 milió d’euros i que es destinarà a empreses amb les quals es mantenen deutes més grans.

Finalment, Morant ha volgut agrair les gestions del Departament d’Economia i Hisenda que dirigeix Salvador Gregori i a tots els departaments i regidories “per haver retornat l’honradesa i el trellat a aquest ajuntament” i destacat que “aquest govern és seriós i té paraula. El nostre únic objectiu és arreglar els problemes de Gandia i dels seus ciutadans”.

Per la seua banda, Lorena Milvaques ha explicat que “aquest anunci no és només una alegria per a l’ajuntament sinó que ho és per a tots els ciutadans, proveïdors que veuran com la seua situació econòmica no estarà tan tocada per culpa d’una administració pública. És una actuació global de tots els regidors d’aquest govern que estan demostrant dia a dia que tenen un grau de responsabilitat elevadíssim que està permetent complir els compromisos que tenim com a gestors públics. Hem de donar exemple i complir els nostres compromisos. Aquest és el nou model de govern, un model que en 9 mesos ja dóna els seus fruits i que a partir d’ara serà molt millor a mesura que ens llevem les immenses lloses econòmiques que ens havia deixat el PP” i afegia que “hem d’agrair a la Diputació de València l’ajuda que ens presta en tot allò que pot perquè entén que els i les ciutadanes de Gandia no es mereixen el maltractament que havien sofert baix el govern del PP”.

Finalment, Salvador Gregori ha destacat que “hem injectat a aquesta ciutat una quantitat de diners important pagant centenars de factures a empreses, associacions, clubs esportius i altres entitats. Aquestes mesures si serveixen per a crear economia. Crear economia no és gastar i no pagar”. El responsable d’Economia ha aportat dades concretes informant que s’han pagat prop de 334.000 € al teixit associatiu i subvencions a la UNED, la Fundació Espurna, Intermón, etc. “Ara estem pagant totes aquestes fotos que els agradava fer-se i que acabaven amb els col•lectius penjats sense cobrar” va afirmar Gregori.

Et Pot Interessar