EL CONSORCI PROVINCIAL DÓNA 2.500 EUROS ALS BOMBERS DE GANDIA PER A LA CAMPANYA D’AJUDA ALS REFUGIATS

La campanya, que pretén arreplegar material bàsic i urgent per als refugiats sirians establits en diversos camps de Grècia, es va iniciar fa dues setmanes i finalitza este dissabte. A través d’aquesta campanya (i gràcies a la col·laboració ciutadana, empreses i algunes administracions públiques), s’ha arreplegat roba interior no usada, sabatilles d’esport, botes de muntanya, material higiènic, motxilles portabebés, tendes de campanya, sacs de dormir i medicines.

En la roda de premsa, Bort ha estat acompanyat per la diputada i alcaldessa de Gandia, Diana Morant, a més d’alguns dels membres de l’equip creat per a portar avant aquesta iniciativa solidària: el cap del Parc de Bombers de Gandia, Álvaro Tur, el bomber José Juan Pastor, i Carmen Puig, membre de Refugiats Benvinguts Gandia, els qui han agraït tota l’ajuda prestada.

L’empresa Navarro i Boronad, situada en el port de Gandia, assumirà les despeses del contenidor i del seu trasllat “de porta a porta”, des de Gandia fins a la seua destinació a Grècia.

La policia intervé 500 plantes de marihuana en un pis de Gandia i deté al responsable