EL PP DE GANDIA DEMANA UNA AUDITORIA EXTERNA I IMPARCIAL SOBRE EL PAGAMENT A PROVEÏDORS

El PP de Gandia no se’n refia de les dades que ha donat el govern local sobre el ritme de pagament a proveïdors, i en resposta a la lacònica roda de premsa que ha oferit l’alcaldessa, la vicealcaldessa i el coordinador general d’Economia i Hisenda, han demanat que una consultaria externa i imparcial verifique les dades sobre el ritme de pagament.

En la roda de premsa anterior, el govern local ha assenyalat que s’han pagat uns quatre milions d’euros, quantia que per al PP és l’habitual i que no reflecteix canvi algun de tendència. Açò sí, per als populars i en veu de Guillermo Barber, «el govern socialista obvia que en l’últim trimestre l’empresa pública IPG ha duplicat el seu deute comercial en 7 milions d’euros, fins a arribar als 14 milions d’euros. Una autèntica barbaritat”, ha dit.

Per a Barber, «tenen diners per al que volen. Per a endollar als seus, als amiguetes, als militants, als de Joventuts Socialistes. Per a ells sí que estan reactivant l’economia. Mentrestant no diuen que estan retallant en serveis públics i pujant brutalment els impostos. Nosaltres a açò ens neguem”.

El PP acusa al Govern de Gandia d’haver tornat a posar excuses a l’auditoria externa i imparcial, «que s’està negant a realitzar per por de que quede en evidència la bona gestió del Partit Popular i la nefasta gestió del Partit Socialista, en aquests últims dotze anys».

Per a Guillermo Barber, “al PP no li val una auditoria a instàncies de part pels funcionaris pota negra als quals se’ls paga productivitats. Volem una auditoria externa i imparcial, per professionals del sector que aprofundisquen amb total transparència en el qui i el perquè de la greu situació de l’Ajuntament de Gandia”.

Et Pot Interessar