18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Gandia felicita als atletes que van participar en el Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut aquest matí a alcaldia a part dels atletes de Gandia que van participar en el Campionat Absolut d’Atletisme celebrat a la Nucia i on van obtindre excel·lents resultats.

Es tracta de Pili Vázquez, quinta en 3.000 obstacles i millor marca personal; Judit Prats, medalla de bronze en llançament de pes; i Ainoha Martínez, que tot i competir lesionada, va obtindre una meritòria novena plaça que han estat acompanyades pels seus entrenadors, Juanvi Escolano i Andrés Dénia.

En primer lloc, Diana Morant ha volgut felicitar Quique Llopis, Lluís Salort i Gema Martí, que per problemes d’agenda no van poder acudir a la recepció. “L’atletisme de la nostra ciutat està d’enhorabona. Alguna cosa bé s’està fent des dels clubs per aconseguir aquests resultats que porten a atletes de la nostra ciutat a competir al màxim nivell” va declarar l’alcaldessa qui ha felicitat en nom de la ciutat a tots. “Sou un exemple per a tots els que formem part d’una ciutat que vol ser saludable, un mirall en què es mira la joventut i ambaixadors de Gandia allà on competiu”.

Pili Vázquez s’ha mostrat satisfeta pels resultats obtinguts. “Ara mateix hem complit els objectius de la temporada però encara no m’ho crec, ja que estava onzena en el rànquing. Hem hagut d’allargar la temporada fins a gairebé al setembre però l’esforç ha valgut la pena. Espere poder superar l’any que els resultats d’aquesta temporada”.

Judit Prats ha afirmat que “ha estat un estiu força llarg però ha valgut la pena per aconseguir una medalla de bronze en un Campionat d’Espanya Absolut. Va ser una competició força complicada pels nervis. Sabia que tenia possibilitats de medalla però no que la pogués aconseguir”.

Ainoha Martínez ha explicat que va patir una lesió dies abans de la competició, el que va condicionar la seua actuació. “Al final vaig poder aconseguir la novena plaça i ja estem tornant a entrenar per seguir treballant de cara a les pròximes competicions”.

Finalment, Andrés Dénia i Juanvi Escolano han destacat que aquest tipus de resultats té molta feina que no es visualitza i dificultats de tota mena que han de superar els propis atletes.

Articles relacionats