Les dues versions, oposició i govern, sobre els Centres de Convivència de Gandia

Cristina Moreno, regidora del PP: “Els usuaris, els nostres majors desesperats per la desídia i falta d’atenció del Govern, van acudir a manifestar-se i demanar explicacions a l’Ajuntament de Gandia”

Liduvina Gil, regidora delegada de la Gent Gran PSPV: «Els centres estan oberts i té persones que estan realitzant la inscripció i enguany, el Centre de Roís de Corella tindrà més cursos i activitats» ha declarat l’edil qui ha destacat que els cursos s’iniciaran el 14 d’octubre com tots els anys ve succeint.
«Ahir mateix he informat al senyor Soler de tots aquests aspectes en la Comissió corresponent, crec que el seu únic interés és crear confusió entre la gent gran».

PP: «Els dos Centres de convivència per a majors, tant el del barri de Corea com el de Rois de Corella, en data de hui, continuen tancats als usuaris veient-se aquests privats d’activitat. Com cada any, aquests centres reobrin les seues portes a principis de setembre i posen en marxa les inscripcions a tallers i cursos que es duran a terme durant l’any, començant el curs d’activitats a principis d’octubre, encara que realment la vida social dels nostres majors comença el primer dissabte de setembre amb la inauguració del ball. Els centres demanden unes obres de millores que han d’escometre’s per mesures de seguretat, com són: la porta d’emergència i una rampa per a les persones amb mobilitat reduïda. Aquestes obres podien haver-se dut a terme durant l’època estival, ja que els centres estaven tancats i no obstant això no ha sigut així, l’executiu local no ha tingut la previsió durant l’estiu per a dur a terme les obres necessàries perquè els nostres majors comencen les seues activitats anuals al setembre com cada any.

Liduvina Gil: «Pel que fa a les sessions de ball començaran aquest mateix cap de setmana a Corea. Per altra part, Gil també ha explicat que durant aquests dies s’està aprofitant per a millorar els Centres de Convivència que, després de més d’una dècada d’ús, necessitaven adequar-se a la nova normativa amb la instal·lació de nova il·luminació, millorar la ventilació o la posada en marxa d’enllumenat d’emergència.

PP: «Aquests centres es van inaugurar sota el mandat de governs socialistes, i transcorreguts els anys segueixen sense tindre llicència d’obertura i, a més, en data de hui, sense cafeteria, al no tindre proveïdor que desenvolupe l’activitat del servei, pel fet que no està regulada l’activitat.»

Et Pot Interessar