12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Gandia farà homenatge als treballadors sanitaris amb una escultura de grans dimensions

– Gandia instal·larà una escultura de grans dimensions a Roís de Corella en honor al treball dels sanitaris durant la pandèmia

• El president de la Junta de Districte de Roís de Corella i regidor delegat de Cultura i Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, ha informat als membres de la Junta de Districte de la iniciativa, que forma part d’un projecte genèric d’escultures als barris. L’escultura, obra de l’autor Jesús Martí “Chule” tindrà un diàmetre de 3 metres i una alçada d’1,8 m.

• A la reunió telemàtica amb col·lectius veïnals i sectorials del barri, el regidor delegat de Comerç, Ferran Martínez, també va anunciar que el seu departament continua estudiant la ubicació més idònia per al mercadet dels dissabtes que, amb tota probabilitat, romandrà definitivament al districte de Roís de Corella, el que suposarà una forta revitalització a l’economia del districte.

El president de la Junta de Districte de Rois de Corella, i també regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Nahuel González, va informar en la junta del barri, reunida dimarts passat, de la implantació d’una escultura de grans dimensions, en honor a la sanitat pública i a la llavor dels sanitaris durant la pandèmia que estem vivint a causa de la covid-19.

L’escultura, obra de l’autor Jesús Martí “Chule”, tindrà un diàmetre de 3 metres i una alçada d’1,8 m. Martí és també autor de l’escultura “13 roses” al jardí de la Casa de Cultura o “La lectora”, a la façana de la biblioteca.

“La instal·lació d’aquesta escultura de grans dimensions forma part d’un projecte d’escultures als barris de la regidoria de Partició Ciutadana, relacionades en oficis tradicionals, i que a més a més, en aquest cas, barreja el suport al sistema de salut públic. El lloc on es col·locarà serà de moment provisional fins al definitiu, al parc del nou espai sociosanitari de Roís de Corella”.

Serà un punt d’atracció per al districte de Roís de Corella, però també ho serà la més que probable ubicació permanent del tradicional mercat dels dissabtes, I és que el regidor delegat de Comerç, Ferran Martínez, va informar que el seu departament continua buscant-hi la ubicació més idònia al barri, “el que suposarà una forta revitalització a l’economia de Roís de Corella”.

Finalment, González va traslladar al veïnat l’anunci de la regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, de l’adjudicació de les obres del futur espai sociosanitari al districte, en el solar de l’antic hospital.

Articles relacionats