12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

L’esport base podra fer la seua activitat amb normalitat tant entrenaments com competició

– CONFEDECOM federació de federacions esportives de la C. V. havia fet una queixa generalitzada on comptava amb el suport de totes les federacions esportives de la C. V. amb la disconformitat a aquesta norma que es volia aplicar

– La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha comunicat, en el dia de hui, que l’esport base manté la seua activitat amb normalitat, donada la situació epidemiològica actual

La situació epidemiològica actual permet que les activitats d’esport base es desenvolupen amb normalitat, tant en l’àmbit d’entrenaments com en la competició. Continuarà estant vigent l’acord de 19 de juny del Consell que regula l’esport tant individual com d’equips, amb l’adopció de mesures addicionals publicades en el DOGV de 18 de juliol, per les quals es regulen, entre altres, les activitats esportives.

En cas que la situació epidemiològica canviara, es prengueren les mesures necessàries per a evitar contagis i tallar possibles cadenes de transmissió en aquest àmbit.

Des de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s’insisteix en la recomanació de mantindre sempre, com en qualsevol altra activitat, les mesures de seguretat i higiene, com a distanciament social, ús de màscares i solucions hidroalcohòliques determinades, així com els protocols elaborats per les federacions esportives valencianes a aquest efecte.

Articles relacionats