17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Gandia està entre les destinacions turístiques amb millors xifres d’ocupació hotelera

– L’ocupació hotelera a Gandia supera les perspectives en la segona quinzena de juliol i frega els nivells de 2019 

Segons les últimes dades publicades per l’Associació empresarial hotelera i turística de la Comunitat Valenciana (HOSBEC), referents a la segona quinzena del mes de juliol, Gandia va obtindre una ocupació mitjana d’un 87,9%, la qual cosa suposa tancar el mes de juliol amb un 87,8% d’ocupació, un punt per davall que el resultat obtingut en 2019.

Tal com ha manifestat el president de HOSBEC el sector hoteler es mostra molt satisfet amb aquest inici de la temporada turística, ja que les xifres de previsió per a agost apunten al fet que es consolidarà la tendència d’arribar a aconseguir les xifres prepandèmia. Hi ha hagut molta faena i molt esforç darrere d’aquests resultats.

Segons les dades recopilades en l’enquesta, la província de València ha mantingut la incidència del mercat nacional respecte a la quinzena passada amb un 56,5% de la quota total. Pel que fa al mercat internacional, de les zones analitzades és la que més varietat alberga respecte a mercats internacionals sent el principal el neerlandés amb un 5,4%, seguit del britànic (4,5%), italià (4,5%) i francés (4,4%). Per darrere es troben l’americà, belga i alemany. La resta de mercats analitzats no superen el 2% d’importància relativa en cap cas.

De cara al mes d’agost, el regidor delegat de turisme i platges, Vicent Mascarell, ha informat que les dades recollides pel departament de Turisme de Gandia auguren una ocupació superior al 90%. “Són unes magnífiques xifres que venen a avalar les previsions amb les quals estàvem treballant. Estem entre les destinacions turístiques amb millors xifres i ara encarem la millor part de la temporada que segur ens donarà uns molt bons mesos d’agost i setembre”.

Articles relacionats