23.2 C
Gandia
Dijous, 30 novembre, 2023

Gandia es promociona amb èxit en la Feria Turexpo de Galícia

Gandia ha participat recentment en la Fira Turexpo Galícia desenvolupada en el municipi de Silleda. Durant aquests dies, la ciutat gandienca s’ha emmarcat en la Setmana Verda sota el paraigua de Turisme Comunitat Valenciana. Així doncs, professionals del sector, empresaris i el públic van poder conéixer els trets més identitaris de la capital de la Safor entre els quals es van destacar la platja, els atractius culturals, esportius i mediambientals.

Gandia Feria Turexpo de Galicia 1
Gandia en la “Feria Turexpo” de Galícia

Els dos primers dies la fira va estar oberta només per a professionals del sector, comptant amb 33 turoperadors (TTOO) i 11 països. D’altra banda, al llarg dels matins de dijous i divendres, va tindre lloc la bossa de contractació amb els empresaris assistents tant nacionals com internacionals.

En aquest punt se’ls va presentar Gandia i es va incidir en la platja i els seus atractius culturals, esportius i mediambientals, la qual cosa va obtindre una gran acceptació per part dels diferents TTOO. Es van tindre reunions amb TTOO d’Itàlia, Portugal, França i Espanya.

Dissabte i diumenge la fira va obrir al públic amb una afluència d’unes 100.000 persones durant els dos dies. Gandia va tindre un gran acolliment i els assistents van mostrar molt d’interés tant en les seues platges com en el seu patrimoni.

Es tracta de la primera vegada que Gandia acudia a aquesta fira a Galícia i, segons ha manifestat el regidor de Tusime, Vicent Mascarell, es pot afirmar que “ha sigut un gran èxit i en les pròximes edicions de Turexpo Gandia té una bona oportunitat de continuar promocionant-se en una Comunitat que té 2 vols diaris amb l’aeroport de València”.

Articles relacionats