26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Festes a la barriada Plaça El·líptica-República Argentina de Gandia

– Activitats per a totes les edats a la plaça El·líptica-República Argentina aquest cap de setmana 

– Divendres 10 a partir de les 18.00 h berenar, jocs infantils i castell unflable per a xiquets i xiquetes 

– Dissabte a partir de les 21.30 h sopar, balls tradicionals i actuació de la còmica Carol Tomás. El grup People Band amenitzarà el barri a partir de les 0.00  h

Després de dos anys, la barriada de la plaça El·líptica-República Argentina torna a celebrar la seua festa veïnal aquest divendres i dissabte. Així ho han anunciat el president de la Junta de Districte del barri, Salvador Gregori; la membre de l’Associació Veïnal de la Plaça El·líptica, Mireia Santulario; i el tècnic de Política Festiva de l’Ajuntament de Gandia, Juanjo Reig.

“Tornen amb força i amb un programa festiu molt complet i molt potent que, de segur, tornarà a il·lusionar la segona barriada més habitada de la ciutat”, així ha expressat Salvador Gregori l’anunci de la festivitat d’aquest cap de setmana.

Segons ha afegit, “des de l’Ajuntament s’ha fet el màxim suport a aquestes iniciatives veïnals a partir de distintes i nombroses reunions”, “Estem segurs que aquest dia serà molt participatiu. Jo anime a la gent que se sume a aquesta fita tan tradicional i festiva de la barriada d’El·líptica-República Argentina”.

Tal com ha explicat Mireia Santulario, es portaran a terme activitats per a totes les edats. Així, els protagonistes del divendres seran els xiquets i les xiquetes a partir de les 18 h en un berenar, jocs infantils i un castell inflable.

Dissabte serà el torn del tradicional sopar veïnal amb l’actuació de la còmica Carol Tomás i balls tradicionals. “Enguany són uns balls de gent eslava compostos per ucraïnesos i russos. Esperem que el clima de concòrdia que hi ha en l’agrupació eslava de Gandia es trasllade a molts quilòmetres d’ací”, ha manifestat el president de la Junta de Districte.

Per a aquelles persones que vulguen participar en el sopar i no siguen associades serà necessari adquirir un tiquet en el centre associatiu Joan Climent Plaça (Xocolateres 1) amb un preu de 3,5 euros. A més, com a novetat d’enguany es portarà a terme l’actuació del grup People Band a partir de les 0.00 h. “Aquesta orquestra anirà més dirigida a la joventut especialment, tot i que podran acudir les persones que ho desitgen. La intenció és que hi haja una dinamització diferent per a totes les edats”, ha apuntat la membre de l’Associació Veïnal de la Plaça El·líptica.

La festivitat d’aquest cap de setmana és la primera de les celebracions que es realitzaran a la ciutat en època estival. “Des del Departament de Política Festiva donem suport a totes les juntes de districte a les associacions de veïns i festives en tot el que podem. Intentem crear una imatge conjunta perquè totes les festes d’estiu de les barriades tinguen una imatge més general de festes de ciutat de Gandia”, ha assenyalat Juanjo Reig.

Així doncs, tots tres han animat als ciutadans i ciutadanes a acudir aquest cap de setmana a gaudir de les activitats que acollirà la plaça El·líptica-República Argentina.

Articles relacionats