17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Beniopa i Rois de Corella inicien la temporada d’estiu amb l’obertura de les piscines municipals

– La piscina municipal de Beniopa i la de Roís de Corella obriran el pròxim 11 de juny

Piscina Municipal Beniopa fotografia Alex Oltra
Piscina Municipal Beniopa, fotografia Àlex Oltra

Les piscines municipals de Beniopa i la de Roís de Corella encetaran la temporada de “piscines d’estiu” el dissabte 11 de juny, permetent així el bany públic per a tots els ciutadans. Així ho ha presentat a roda de premsa la regidora d’Esport, Lydia Morant. “Les famílies i els xiquets ja podran refrescar-se davant les bones temperatures que tenim a Gandia”, ha destacat.

A banda, la regidora d’Esport ha afegit que “es disposaran d’hamaques, cadires i ombrel·les per a poder gaudir de l’estiu en bones condicions”. Arran d’açò, ha informat que la data de cloenda de les piscines serà aproximadament l’11 de setembre, tot i que l’oratge determinarà si es retalla o es prorroga el tancament.

El preu de l’abonament individual a Beniopa serà de 84 €, mentre que el familiar es redueix a 61 €. Pel que respecta al Roís de Corella, el personal costarà 100 € i el familiar 73 €. Aquelles persones que tinguen la targeta daurada els costarà 18,89 €. Dins de l’abonament familiar entraran pares i fills, aquests últims fins als vint-i-tres anys.

A banda, ambdós centres oferiran entrades per a un dia, per 4,56 € (2,46 € per als menors de 16 anys), i d’altres de tan sols matí o vesprada, amb preu de 2,46 €. Recordar que els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats pels pares o un tutor legal.

L’abonament i les entrades per a fer ús de les instal·lacions dels centres esportius es podran adquirir a les respectives recepcions com al servei d’Esport; amb l’excepció de l’abonament per a la piscina de Beniopa, que tan sols es podrà comprar al servei d’Esport.

Preus

– Entrades:
Entrada diària: 4,56 €; menors 16 anys: 2,46 €
Entrada sols de matí o vesprada 2,46 €

– Abonaments:
Usuaris amb targeta daurada: 18,89 €.
Beniopa:
Abonament familiar: 84 €
Abonament individual: 61 €

Roís de Corella:
Abonament familiar: 100 €
Abonament individual: 73 €

Articles relacionats