Gandia demana formalment a Laura Puig que accepte ser la fallera major de 2019

La demanà de la fallera major de Gandia 2019, Laura Puig Martí, celebrada este dissabte al Palau Ducal, ha reunit a  les reines, presidentes, presidents i cort d’honor de les comissions gandianes.  També han volgut acompanyuar a Laura Puig les falleres majors de Gandia del 2018, Sara Sanvíctor i Núria Llopis, a més de la fallera major infantil del 2019, Júlia Perles, l’alcaldessa, Diana Morant, i diversos integrants de la corporació local. 

La fallera major de gandia dirigí unes emotives paraules als assistents per tal d’agrair la seua presència i a més la confiança depositada en ella. Laura Puig afirmà que “Quan una persona arriba a certa edat, ha de fer balanç d’aquelles coses que ha pogut realitzar i de les que no. Jo, quasi en la trentena, he complert moltes de les coses que tenia programada en la meua vida. Hi havia una d’elles, ja es podeu imaginar quina, que decididament quedava descartada. Pensava que l’oportunitat havia passat de llarg.”

Laura Puig continuà afirmant que “en certa forma ho entenia: sols hi ha una fallera major per any i és molt difícil resultar elegida. Però, d’altra banda, mai he deixat de perdre l’esperança.I mireu per a on, en l’últim sospir, en el darrer instant, la ciutat, les falles, m’han concedit l’honor més gran que podria imaginar.”

La fallera major de Gandia explicà que la seua timidesa i de vegades, inseguretat li feien tremolar cada vegada que deu parlar en públic. Però ocorreguè tot el contrari dissabte, Laura Puig emocionà al públic assistent amb una tranquil·litat admirable i saber estar. Laura Puig explicà als fallers que cada dia es prepara per tal de representar a les falles de Gandia com cal, i afirmà: “Una cosa us assegure, que la perseverança serà la paraula que més em sentireu dir. No cessaré en l’empeny de representar-vos com vos mereixeu. Tinc l’impagable exemple de Sara i de Núria que seran el meu millor referent.”

Et Pot Interessar