GANDIA CREA UN ÓRGAN INTERDEPARTAMENTAL PER AVALUAR ELS IMPACTES EN MATÈRIA D’URBANISME

L’Ajuntament de Gandia ha aprovat este dilluns la creació de l’Òrgan Ambiental i Territorial Municipal (OATM), un ens on les decisions de caràcter urbanístic seran consensuades amb altres departaments als quals puga afectar com és el cas del de Medi Ambient. Es tracta de tenir en compte diferents òptiques per tal d’avaluar l’impacte mediambiental de les mesures que s’adopten des del departament d’Urbanisme.

 

L’OATM, estarà presidit pel coordinador general de l’Àrea d’Urbanisme i Habitatge, Vicent Mascarell i comptarà amb el regidor delegat de Medi Ambient, Xavier Ródenas, en qualitat de vocal. També hi participaran com a vocals els caps de servei dels Departaments de Medi Ambient, Planificació Urbanística, Supervisió de Projectes i Actuacions municipals a més dels caps de Servei del Departament de Medi Ambient.

Vicent Mascarell ha valorat la iniciativa: «La creació d’aquest òrgan de control mediambiental en l’Ajuntament de Gandia avança en el desenvolupament dels treballs de col•laboració entre un departament tan important com és el d’Urbanisme i un tan necessari com és el de Medi Ambient. A partir d’ara, s’abordarà des de diferents òptiques que tinguen en compte l’impacte mediambiental de totes les decisions que afecte el territori. És un òrgan mixt integrat per tècnics i polítics».

Et Pot Interessar