Gandia contracta a 50 joves gràcies als programes d’ocupació juvenil de la Generalitat Valenciana

  • La iniciativa compta amb una inversió d’1,2 milions d’euros subvencionats al 100% per la Generalitat valenciana i permet la contractació durant un any per exercir diverses funcions en l’administració municipal

    El saló de plenaris de l’Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí la recepció dels 50 joves que s’incorporen des de hui realitzaran les seues pràctiques laborals en el consultori dins dels programes d’ocupació juvenil Empuju i Encuju.

    El programa està subvencionat al 100% per la Generalitat Valenciana i compta amb un pressupost d’1,2 milions d’euros destinats a la contractació de joves menors de 30 anys sense qualificació professional (EMPUJU) i amb qualificació (EMCUJU) que desenvoluparan la seua tasca a jornada completa.

    L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada del vicealcalde, Josep Alandete i el regidor delegat de coordinació administrativa, Jose Manuel Prieto han donat la benvinguda als nous treballadors.

    «Des de hui formeu part de l’equip d’aquesta administració, la més propera al ciutadà. Per a molts de vosaltres suposarà la primera presa de contacte amb el món laboral i esperem de vosaltres que aporteu els vostres coneixements per enriquir el treball que es realitza cada dia» va declarar l’alcaldessa qui ha recordat que els contractes té un any de durada per la qual cosa els joves poden treballar amb més tranquil·litat en els projectes que els siguen assignats.

Et Pot Interessar