12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Gandia continua donant suport al teixit productiu

– Gandia subscriu els convenis de col·laboració amb les empreses de la Safor per a dinamitzar el teixit productiu

– Les pròrrogues s’han firmat amb l’Associació d’empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Safor (ASEMHTSA) i la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) per un import de 7.750 i 4.000 euros, respectivament, i amb l’Associació local d’Empresaris Ciutat del Transport (AECiT), amb l’objectiu d’incentivar els sectors de comerç, hostaleria, indústria i turisme a la nostra ciutat i a la comarca.

– Miguel Àngel Picornell, coportaveu de l’executiu: “La data de conclusió de les obres del PAI de la platja està fixada per al 26 de gener de 2021”.

El coportaveu del executiu, Miguel Ángel Picornell, han comparegut aquest matí en roda de premsa per a informar, com cada dilluns, dels principals assumptes s’han abordat a l’última Junta de Govern Local i que han estat protagonitzats per les pròrrogues de convenis firmats entre l’Ajuntament de Gandia i altres entitats.

Així, Picornell ha destacat que s’han aprovat les moratòries de tres convenis per a l’any present. La primera, per import de 7.750 euros, és la subscrita en maig del passat any pel consistori local i l’Associació d’empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Safor (ASEMHTSA) per a la dinamització turística i comercial.

La segona pertany al conveni subscrit en juliol de 2019 amb la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES), dotat amb 4.000 € per a la dinamització empresarial, i la tercera pròrroga correspon al conveni subscrit, també en aquesta data, entre la corporació municipal i l’Associació d’Empresaris Ciutat del Transport de Gandia (AECiT) per a la dinamització econòmica i industrial del polígon Benieto.

D’altra banda, també ha traslladat la sol·licitud que ha requerit l’empresa encarregada de les obres que afecten la zona d’Equipament Privats en sòl urbà de la platja de Gandia (PAI) per a prorrogar el termini de les actuacions, petició que ha estat autoritzada pel consistori local per un període de tres mesos més, un període que fixa la “data de conclusió de les obres per al 26 de gener de 2021”.

Articles relacionats