23.5 C
Gandia
Dissabte, 1 abril, 2023

Gandia continua avançant en la connexió entre la marjal i la platja de l’Auir

– Firmat l’acord que possibilitarà un corredor verd per continuar avançant en la connexió entre la marjal i la platja de l’Auir

L’alcalde de Gandia, Jose Manuel Prieto; Carlos Cremades, en representació de Rústiques SA i Carlos d’Urquia i Pedro Vicente Terrades, en nom de Rioja Salinas SA, han procedit aquest matí a la signatura de l’acord que possibilitarà que la ciutadania de Gandia guanye un nou espai.

Un acte on també hi han estat presents el vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete i Alícia Izquierdo, regidor delegada de Gestió responsable del Territori.

L’acord ha estat possible gràcies a dues modificacions al Pla General d’Ordenació Urbana de manera que la ciutadania guanya 12.500 metres quadrats on s’ubicarà un corredor verd que permetrà continuar avançant en la connexió entre la marjal i la platja de l’Auir.

Després de la firma, Prieto ha volgut agrair la implicació de les empreses implicades, ja que suposa “un nou espai d’oportunitats per a la ciutadania i la platja. L’acord de hui és un exemple de la col·laboració públic privada que permet que la ciutat guanye un espai alhora que l’ajuntament ho compensa amb l’augment de l’edificabilitat al solar on actualment es troba el cinema Tugar i on està prevista la futura instal·lació d’un hotel“.

Per la seua banda, Carlos Cremades va afirmar que amb aquest acord “guanya la ciutat de Gandia. És un document on s’ha respectat la voluntat de totes les parts i que és positiu per a tothom“.

Articles relacionats