18.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Èxit de participació en el programa “Digitalitza el teu comerç” de Gandia

• Han sigut 66 els comerços de la ciutat han acudit als 7 tallers oferits a l’Urbalab Gandia, per tal d’iniciar el camí cap a la transformació digital dels seus comerços, incorporant les noves tecnologies a la gestió del seu negoci i al procés de venda, com a factor de competitivitat, consolidació i creixement d’aquest.

• Des de l’Àrea de Polítiques Econòmiques s’està treballant per a posar en marxa un programa similar que done resposta també a les necessitats del sector de l’hostaleria local.

El Programa “Digitalitza el teu comerç”, organitzat per l’Àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació de l’Ajuntament de Gandia, es va tancar dimarts amb èxit de participació. Han sigut 66 els comerços de la ciutat que han acudit als 7 tallers oferits, per tal d’iniciar el camí cap a la transformació digital dels seus comerços, incorporant les noves tecnologies a la gestió del seu negoci i al procés de venda, com a factor de competitivitat, consolidació i creixement d’aquest.

Els tallers d’aquest programa han versat sobre les claus per a la digitalització del comerç, la diferència entre un ecommerce i un market place, la informatització de la gestió en el comerç, la gestió de les relacions amb clients (CRM), les claus per a tindre un comerç electrònic d’èxit.
L’última sessió s’ha dedicat a presentar la plataforma digital local per a la comercialització, venda i visibilitat en línia dels productes i serveis de les empreses de la ciutat, anomenada Tiber.es.

Aquesta ferramenta és fruit del conveni entre l’Ajuntament de Gandia i la Federació d’Associació d’empresaris (FAES), impulsada per les associacions de comerciants locals, per a promoure la presència dels sectors productius de la ciutat, els seus serveis i productes. Les empreses assistents han pogut conéixer les característiques d’aquesta plataforma, així com els requisits per a formar part d’ella. En aquest últim taller han participat 45 comerços, mostra del gran interés què aquest tipus d’eines susciten al comerç minorista de la ciutat.

Des de l’Àrea de Polítiques econòmiques està treballant-se per a posar en marxa un programa similar que done resposta a les necessitats del sector de l’hostaleria local.

Articles relacionats