22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Gandia celebra un any més el Dia Internacional dels Museus

 

 

– Una jornada durant la qual reivindicar el paper d’aquestes institucions en la nostra societat, en el nostre cas sobre la història de la Safor.

– S’hi ha preparat tot un seguit d’activitats per a aquesta setmana, com la gratuïtat en l’entrada al MAGa des de hui i fins al diumenge, visites guiades sense cost a les exposicions tant dissabte com diumenge a les 11h, i tallers infantils a continuació, a les 12h.

 El 18 de maig, com cada any, Gandia celebra el Dia Internacional Dels Museus, una jornada durant la qual reivindicar el paper d’aquestes institucions en la nostra societat, com a lloc d’aprenentatge, investigació i discussió, en el nostre cas sobre la història de la nostra comarca, la Safor.

Enguany, la celebració d’aquest dia gira entorn de la contribució dels museus al benestar i el desenvolupament sostenible de les nostres comunitats. D’aquesta manera, el Museu Arqueològic de Gandia, igual que tants altres museus al nostre territori, es reivindiquen com a institucions capaces de col·laborar en la consecució d’uns objectius de millora de la nostra societat com són el recolzament a l’acció climàtica, el foment de la inclusió, la millora de la salut mental i la lluita contra l’aïllament social.

Aquests objectius formen part del nostre bagatge diari, fet pel qual el MAGa organitza constantment activitats, jornades de portes obertes, visites guiades i tantes altres accions amb la finalitat de garantir una vida sana i promoure el benestar de la ciutadania, en particular pel que fa a uns hàbits socials saludables de relació entre la gent.

«Per seguir treballant en aquesta mateixa línia, s’ha preparat tot un seguit d’activitats per a aquesta setmana, com la gratuïtat en l’entrada al MAGa des de hui i fins al diumenge, visites guiades sense cost a les exposicions tant dissabte com diumenge a les 11h, i tallers infantils a continuació, a les 12h. Vos esperem a tots i totes, amb les portes obertes, perquè s’acosteu a conèixer les noves exposicions i la institució, des de hui mateix i fins al diumenge», ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Patrimoni històric, artístic i cultural, Alícia Izquierdo.

 

Articles relacionats