23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Els Centres de Convivència reprenen el programa “Viu l’Estiu”

  • Enguany s’amplia l’oferta amb el Centre del Grau i el Centre de Marxuquera, a més dels ja habituals de Corea i Roís de Corella

Els Centres de Convivència reprenen el programa “Viu l’Estiu”. Així ho ha anunciat en roda de premsa la regidora de Gent Gran, Liduvina Gil. Aquest programa és una proposta fresca per gaudir de l’estiu als mesos de juny i juliol amb companyia i realitzant activitats per prevenir l’envelliment, millorar la qualitat de vida afavorint les oportunitats de desenvolupament d’una vida saludable i participativa.

«És molt important continuar amb l’activitat física i prevenir la soledat que a l’estiu s’incrementa en la gent gran. Aquest programa ja està molt consolidat als Centres i enguany s’amplia l’oferta amb el Centre del Grau i el Centre de Marxuquera», ha comentat Gil.

Al Grau podran dur a terme l’activitat d’estiraments i al Centre de Marxuquera es realitzarà l’activitat de gimnàstica. Els centres de Corea i Roís de Corella oferiran: gimnàstica, estiraments, ball de coreografia, pintura, flit flam, pilates, ioga, passejos saludables… A més de continuar amb el voluntariat que oferirà ball en línia al Centre de Corea.

Per poder participar cal matricular-se als Centres de Convivència en format presencial presentant la targeta daurada del 22 al 26 de maig.

«Esperem que aquest any continue tenint l’èxit de les edicions anteriors. L’ajuntament ha fet aquesta oferta per als mesos d’estiu, ja que ara acaba la programació dels Centres de Convivència i així que les persones majors puguen continuar amb les activitats», ha conclòs la regidora.

Articles relacionats