13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Gandia celebra este dimarts el Dia Mundial del Teatre amb un centenar d’actors al carrer

Gandia celebra este dimarts 27 de març el Dia Mundial del Teatre,  en aquesta  ocasió a bord del “Carro de la Farsa”, una carrossa que recorrerà el centre històric a partir de les 19h. El regidor del Cultura, Joan Muñoz, ha convidat a tota la ciutdania a gaudir d’aquestes breus peces de teatre al carrer en les quals participen huit companyies i més de 100 actors i actrius.

La carrossa eixirà de la Casa de Marquesa, i passarà pel carrer Major, la plaça de les escoles Pies, Sant Francesc de Borja i acabarà al costat del Teatre Serrano, on es llegirà el manifest del dia mundial del teatre. 
Les companyies que participaran són: Act & Play, Amfiteatre, Comuna Gàbia, El Carro de Verona, Escola de Teatre Serrano, Lletraferits i Comediants, Teatre Escola del Raval i Xirimiri Teatre. També hi col·laboren, però no hi van a actuar per qüestions d’agenda, Aiguamar Teatre, Marabú i Teatre de la Il·lusió.
“A Gandia hi ha un important moviment de teatre amateur, i amb la celebració d’aquest dia, traient el teatre al carrer, es vol posar en valor i donar visibilitat al mateix”, ha explica el regidor.

Articles relacionats