Gandia celebra este dimarts el Dia Mundial del Teatre amb un centenar d’actors al carrer

Gandia celebra este dimarts 27 de març el Dia Mundial del Teatre,  en aquesta  ocasió a bord del “Carro de la Farsa”, una carrossa que recorrerà el centre històric a partir de les 19h. El regidor del Cultura, Joan Muñoz, ha convidat a tota la ciutdania a gaudir d’aquestes breus peces de teatre al carrer en les quals participen huit companyies i més de 100 actors i actrius.

La carrossa eixirà de la Casa de Marquesa, i passarà pel carrer Major, la plaça de les escoles Pies, Sant Francesc de Borja i acabarà al costat del Teatre Serrano, on es llegirà el manifest del dia mundial del teatre. 
Les companyies que participaran són: Act & Play, Amfiteatre, Comuna Gàbia, El Carro de Verona, Escola de Teatre Serrano, Lletraferits i Comediants, Teatre Escola del Raval i Xirimiri Teatre. També hi col·laboren, però no hi van a actuar per qüestions d’agenda, Aiguamar Teatre, Marabú i Teatre de la Il·lusió.
“A Gandia hi ha un important moviment de teatre amateur, i amb la celebració d’aquest dia, traient el teatre al carrer, es vol posar en valor i donar visibilitat al mateix”, ha explica el regidor.

Et Pot Interessar