15.3 C
Gandia
Dissabte, 10 desembre, 2022

Gandia celebra el Dia Internacional del Turisme amb una fusió de gastronomia i música

– Gandia organitza un showcooking amenitzat amb música

– L’esdeveniment començarà aquest diumenge a les 12.30 hores al passeig Marítim de la platja de Gandia a l’altura de la Colònia Ducal

Aquest diumenge 27 de setembre se celebra el Dia Internacional de Turisme. Per aquest motiu, des del departament de Turisme s’ha organitzat en esdeveniment que uneix la gastronomia i la música que començarà a les 12.30 hores al passeig Marítim de la platja de Gandia a l’altura de la Colònia Ducal.

Un esdeveniment en el qual col·laborarà l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia i on els integrants de “Paella & Songs” uneixen a la unió existent entre la música i la gastronomia, en aquest cas la fideuà, aconseguint així un maridatge entre la cuina i la cançó que transcorre amb total naturalitat i que a l’hora ens proporciona una experiència singular.

La iniciativa es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat que requereix la situació de nova normalitat pel que hi haurà control d’aforament.

La fideuà serà cuinada pel xef Toni Galera que comptarà amb la col·laboració d’Avelino Alfaro, president de l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia. Els cuiners estaran acompanyats pel mateix Xef acompanyat del guitarrista Carlos Collado i el saxofonista Federico Carreras, per donar forma a un concert de Napolitanes i Havaneres.

Articles relacionats