25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Gandia avança en la posada en marxa del ‘El Club de Producte Turístic’ 

· Aquesta iniciativa permetrà la creació d’experiències turístiques de la ciutat per enriquir l’oferta de la destinació 

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia i la consultora ‘Soluciones Turísticas’ han presentat el Club de Producte Turístic a la Casa de la Marquesa amb l’objectiu de posar en funcionament el grup de treball de creació d’experiències turístiques de la ciutat, en el marc d’execució del Pla de Sostenibilitat Turística.

A la presentació han assistit un total de 23 empreses a les quals se sumen moltes altres que han mostrat el seu interés, en conéixer els beneficis de formar part d’aquest col·lectiu, la metodologia i el procediment de treball.

Aquest fet marca l’inici del funcionament del projecte, ja presentat el passat 3 de març en la Jornada de Treball del Pla de Sostenibilitat Turística de Gandia celebrada a l’Hotel Bairén.

Seguint aquesta línia, s’ha obert un termini per adherir-se al Club que finalitza el 30 d’abril. S’enviarà per correu electrònic a tots els membres del SICTED la informació i la carta d’adhesió. Una vegada seleccionades les empreses, s’iniciaran les sessions de formació i mentorització per a l’estructuració dels diferents productes i experiències.

Les tipologies d’agències que hi podran participar són: allotjaments, agències de viatge, bars i restaurants, empreses d’activitats, guies i agències, comerços i espais visitables. A més, hauran de complir una sèrie de requisits: estar legalment constituïda en el municipi o voltants i amb alta en Turisme Comunitat Valenciana, estar adherida al Codi Ètic del Turisme, formar part del SICTED, disposar de xarxes socials i/o web, oferir el servei almenys 8 mesos a l’any, entre altres requisits.

Les empreses adherides es beneficiaran d’una assistència tècnica personalitzada i de sessions de formació per tal de facilitar el procés de creació de productes turístics que materialitzen la diversitat del destí, potencien sinergies i escenifiquen el compromís local amb el desenvolupament sostenible de l’activitat turística.

Aquesta oferta d’experiències s’incorporarà a suports i accions de comunicació pròpies del Club de Producte i exclusives per a les empreses adherides. Finalment, al mes de juny es presentarà públicament el catàleg d’experiències turístiques i s’iniciarà una nova fase de promoció i comercialització.

Articles relacionats