14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Gandia atorga 40.000 euros a ajudes a les associacions musicals 

El vicealcalde de Gandia, Josep Alandete i el coportaveu del govern municipal, Miquel Àngel Picornell, han comparegut per donar compte dels principals acords de la Junta de Govern.

Gandia associacions musicals

El principal dels punts acordats és la concessió de subvencions directes a l’Associació Centre Musical de Beniopa (15.000 €), a l’Associació Musical Grau de Gandia (10.000 €) i a l’Associació Unió Musical Sant Francesc de Borja (15.000 €). Totes tenen com a objectiu col·laborar amb aquests col·lectius perquè continuen desenvolupant la seua tasca de difusió i ensenyament de la música.

Sobre aquest tema, Alandete ha declarat que “la Cultura ens va ajudar a eixir millor de la pandèmia i les primeres subvencions una vegada posat en marxa el pressupost d’aquest any s’han adjudicat a aquestes associacions, ja que duen a terme una tasca molt important que ajuda a la cohesió social a la vegada que posa la cultura en valor”.

Un altre aspecte que s’ha informat és la sol·licitud feta a la conselleria per modificar els dies hàbils d’aquest any perquè el 19 de març deix de ser festiu en favor del dia de Sant Vicent.

Per part seua, Picornell ha explicat que s’ha donat tràmit a la sol·licitud a l’Entitat de Sanejament d’Aigües (EPSAR) del finançament ordinari del trienni 2020-2022 corresponent a l’any 2021 i s’han sol·licitat un total de 146.000 € a la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per cometre els treballs de reparació d’un pou al col·lector situat al carrer Clot de la Mota.

Articles relacionats