17.6 C
Gandia
Dijous, 23 març, 2023

La Mancomunitat de la Safor inicia obres de condicionament per a millorar la prestació dels Serveis Socials

 

La Mancomunitat comença hui, 14 de febrer, la construcció de la II Fase de l’edifici de la Mancomunitat, ubicat al carrer Ferrocarril d’Alcoi, núm. 63, de Gandia, ja que s’ha realitzat la signatura de l’acta de replanteig, i està prevista la seua finalització abans de l’estiu.

Aquesta segona fase consisteix en el condicionament de la segona i tercera planta del dit edifici, amb una superfície total construïda de 323,82 m², que consistirà en la construcció de despatxos, sala polivalent, sala de reunions, dependències destinades als serveis administratius de Serveis Socials per a la millora de l’atenció als usuaris d’aquest servei tan important per a la població de la comarca de la Safor.

La construcció d’aquesta segona fase té un pressupost total de 218.908,18 euros, IVA inclòs, i és finançada pel Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València. L’obra ha sigut adjudicada a l’empresa OBRESA.

La presidenta de la Mancomunitat, Assumpta Domínguez, ha destacat “la importància del nou edifici per a millorar la prestació dels Serveis Socials, atenint-nos a la nova normativa impulsada per la Generalitat Valenciana. De fet, s’han ampliat els equips amb la incorporació de nous perfils professionals com estableix la nova Llei de Serveis Socials i ara cal habilitar els espais de treball per garantir uns serveis socials de qualitat”.

La I Fase va consistir en la construcció de l’edifici amb un pressupost de 340.000 €, que van ser finançats pel Pla Som 2018-2019 de la Diputació de València. L’obra va ser concedida a l’empresa Cadersa.

L’edifici consta de quatre altures, on les dos primeres seran per a la ubicació del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Primerenca (CDIAP). Aquest centre constarà de cinc sales de tractament, sala de psicomotricitat, fisioteràpia i d’exploració, a banda de les altres per a tasques administratives i de logística, tot per a millorar l’atenció dels usuaris de tota la Safor.

Articles relacionats