21.7 C
Gandia
Dijous, 30 juny, 2022

“Gandia amb tu progressa”, una nova etapa oberta a la ciutadania

– El PSPV-PSOE de Gandia obri aquest dimecres en la Casa del Poble una nova etapa oberta al debat
– El secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, oferirà demà a les 19 hores una xarrada informativa centrada en l’àmbit educatiu
– ‘Gandia amb tu progressa’ vol apropar la ciutadania a temes d’actualitat política i de gestió municipal amb una variada programació d’activitats

Sota el lema ‘Gandia amb tu progressa’, el PSPV-PSOE de Gandia enceta una nova etapa oberta a la ciutadania, programant tot un seguit d’activitats amb l’objectiu de plantejar qüestions d’actualitat política i de gestió municipal que més preocupen i interessen a hores d’ara a la societat.

La primera d’aquestes activitats tindrà lloc demà, dimecres, a les 19 hores, a la Casa del Poble (carrer Abat Solà, 86), amb una xarrada informativa a càrrec del secretari autonòmic d’Educació i Investigació de la Generalitat Valenciana, Miquel Soler. En esta xarrada es posaran damunt de la taula diversos assumptes com ara el controvertit ‘pin parental’, el plurilingüisme en el sistema educatiu valencià, l’execució del Pla Edificant a Gandia o l’innovador Projecte Estratègic de Formació Professional que està posant-se en marxa a la nostra ciutat.

Els Socialistes de Gandia consideren que la Casa del Poble s’ha de projectar com a un espai de debat, reflexió i participació per tractar temes on la ciutadania té molt a dir. En aquest sentit, el vicesecretari d’Organització del PSPV-PSOE de Gandia, Adrián Vila, ha destacat que “aquestes activitats no són un acte de partit a l’ús, sinó una iniciativa amb clara vocació de servei públic”. Així, des del PSPV-PSOE de Gandia es vol contribuir al debat social d’una manera lliure i transparent, mitjançant l’acostament de la ciutadania a càrrecs públics de diversos àmbits, regidors socialistes que formen part del Govern local presidit per Diana Morant o representants de la societat civil.

Després dels resultats de les passades eleccions municipals, on els gandians van donar un suport majoritari en les urnes al PSPV-PSOE, la present legislatura ha començat d’una manera molt diferent de l’anterior, tornant l’estabilitat, la normalitat i la confiança. “Tot i que aquest resultat electoral reconforta, hem de seguir treballant més encara si cap perquè Gandia seguisca progressant, comptant i governant per a totes i tots, perquè tenim projecte de ciutat, idees, principis i conviccions”, ha assenyalat Vila.

Articles relacionats