25.1 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

L’equip elit/sub23 de la Penya Ciclista Beniopa va obtindre grans resultats a la III Volta al Guadalentín, a Múrcia.

 – L’equip elit/sub23 de la Penya Ciclista Beniopa, Hotel Tres Anclas-Ulb-Moll Autos, va disputar la III Vuelta al Guadalentín, en Murcia.

El dissabte, la primera etapa tenia lloc a Águilas, una etapa que encara que amb quatre ports era propícia per a una arribada a l’esprint. L’equip es va mostrar molt actiu durant tota la carrera, intentant afavorir un esprint massiu on Josué Gómez tindria moltes opcions de victòria. Finalment, de cara a meta, una caiguda perjudica mig equip, la qual cosa va impedir a diversos components de l’equip implicar-se a tirar per a reduir la fugida de 2 que arriba amb 8 segons d’avantatge en meta; just per darrere, Josué Gómez, era 2n de l’esprint per pocs centímetres, i finalitzava 4t de carrera, posició que li portava a vestir el mallot blanc de millor sub23.

El diumenge, es va disputar la segona etapa, la regna de la volta, on hi havia l’ascens a un total de 5 ports, amb final en l’alt de la Fortalesa del Sol de Lorca.

Una caiguda a peu del port més exigent de la jornada, on es va veure involucrat tot l’equip, els porta a desgastar-se més del compte per a reincorporar-se amb la resta de corredors durant la pujada i ja anar a contrapeu la resta de la jornada, així i tot Rubén González (cedit a l’equip per a aquesta volta) aconseguia classificar-se 8é, que li portava a la 7a posició en la general, i li valia per a ser el 1r sub23 i mantindre el mallot que ostentava Josué Gómez després de la primera jornada. La resta de l’equip finalitzava en bones posicions, que portaven a l’equip a ser 4t en la classificació general per equips.

Així doncs, bon balanç després de la primera volta per etapes de la temporada, on l’equip es va aar carregat amb el mallot de millor sub23 i el 1é sub23 en les 2 etapes, a més d’un excepcional ambient dins de l’equip.

La pròxima competició serà el Memorial Sanroma, els dies 22 i 23 de Febrer

Articles relacionats