10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Gandia acull la trobada de rugbi base de la Comunitat Valenciana

  • La Trobada Autonòmica de Rugbi reuneix a 600 participants de les bases de la Comunitat Valenciana a Gandia
  •  Hi haurà equips sub 8, sub 10 i sub 12 que competiran en quatre camps, dos al Guillermo Olagüe i dos a camp l’anexe on entrena el club de Rugby La Safor

S’ha presentat en roda de premsa la Trobada Autonòmica de Rugby que se celebrarà a Gandia el dissabte, 3 de desembre. La regidora d’Esports, Lydia Morant, i la presidenta del Club de Rugby La Safor, Elisa González, han donat tots els detalls d’una trobada que reuneix a 600 xiquets i xiquetes.

«Participaran equips sub 8, sub 10 i sub 12. Al voltant de 600 participants de diferents bases de la Comunitat Valenciana es donaran cita a Gandia», ha detallat l’edil d’Esports. Aquests equips, com tots els que formen part de la base, són mixtos. Els participants per categoria són: M12, 18 equips; M10, 12 equips; M8, 15 equips. Arriben des de Sagunt, València, Tavernes, Cullera, Alzira i La Vila, entre altres.

«Tindrem quatre camps de joc a la vegada, ja que es trauran dos transversals en el Guillermo Olagüe i dos més en els anexes on normalment entrena el club de rugby», ha explicat la regidora.

A més, en aquesta jornada hi haurà també espai per a l’esport inclusiu. Abans de començar tots els partits, de 9 a 10.30 hores hi haurà un partit de rugby inclusiu amb membres de l’Associació Espurna de Gandia.

La presidenta s’ha mostrat satisfeta per poder celebrar un esdeveniment esportiu com aquest, reunint a tanta base, hi ha agrait a la federació valenciana «per comptar amb Gandia per a aquesta jornada on nosaltres volem continuar fomentant els valors del rugbi a la ciutat».

Finalment, González ha conclòs assegurant que, amb motiu del Dia de la Diversitat Funcional, que se celebra el dia 3 de desembre, «volem començar fent un mural amb la gent d’Espurna. La idea és fer amb trencadís, que és amb el que treballen, i amb pintura. Al voltant de tot el mural hi ha els valors fonamentals dins del nostre esport».

Articles relacionats