10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

“Los santos inocentes” al Teatre Serrano de Gandia

  • L’obra Los santos inocentes, de Miguel Delibes, es podrà veure hui divendres al Teatre Serrano en versió teatral
  • Una de les grans novel·les del S.XX es transforma en text teatral amb personatges extraordinaris, més vius i complexos sorgits d’una mirada lúcida i immisericorde sobre l’Espanya d’una època, sobre l’ésser humà, sobre el món i també sobre l’Espanya de hui.

El Teatre Serrano acull hui,divendres dia 2, a les 20h l’espectacle ‘Los Santos Inocentes’, obra de l’escriptor Miguel Delibes i que se’ns presenta com un espill en el qual mirar-nos com a societat, com a individus. I com tots els espills, ens retorna el reflex del nostre passat perquè puguem explicar el nostre present. La imatge a la qual ens enfronta és crua, bella, salvatge…però sobretot profundament humana…

Com va dir Albert Camus, ‘L’única manera de bregar amb un món sense llibertat és arribar a ser tan absolutament lliure que la teua pròpia existència és un acte de rebel·lió” L’obra ens convida a reflexionar sobre què és la llibertat? És possible ser lliure en un món social? I si no ho és… A què es deu el profund anhel de llibertat que resideix en cadascun de nosaltres i nosaltres?

L’espectacle arriba de la mà de Azul Producciones Escénicas, dirigit per Javier Hernández-Simón, entre el seu repartiment compta amb l’actor Javier Gutiérrez, conegut també a la gran pantalla per els seues intervencions en pel·lícules com La Isla Mínima, El Autor o Campeones, que li han valgut diversos Goya com a Millor Actor.

TRÀILER DE L’ESPECTACLE

https://youtu.be/H323S4JohDU

Les entrades anticipades costen 10€-12€-15i es poden adquirir través de www.cultura.gandia.org i també en la taquilla del teatre, des d’una hora abans de la funció.

Articles relacionats