Gandia acull la fase final d’ascens a Primera Divisió de billar

El Chef Amadeo Gandia Billar va retornar a la Lliga Nacional de Clubs en la 2ª divisió nacional, després d’un anys d’absència, i ara, després de la lliga regular disputada, el Gandia s’ha guanyat el dret a participar a la Fase d’Ascens a la 1ª divisió nacional com a cap de sèrie nº1 i per tant al grup A de la Fase d’Ascens a 1ª divisió nacional.
Aquesta fase es disputa en Gandia els dies 12 i 13 de maig, i està organitzada en 2 grups. Grup A: Chef Amadeo Gandia B.C., Alicante, B.C. i el R.G.C. Covadonga (Asturies). Grup B: D.S. Cachute (Navarra), A.B. Palma «B» i C.B. Soller, tots 2 de les Illes Balears.

Aquests 6 equips es disputen 4 places d’ascens a la 1ª divisió nacional. El Gandia jugarà a les 18:00 del dissabte i a les 10:00 del diumenge, en previsió de que ediumenge a les 12:30 puga jugar la gran final que donaria el títol de Campió de 2ª divisió nacional, encara que l’objectiu és l’ascens a 1ª divisió.
L’equip titular previsible del Chef Amadeo Gandia B.C. serà José Luis Pascual, de Vilallonga, el jugador de Castalla Jesús Rico, el gandià Paco Estruch i el jove jugador d’Ibi Iván Mayor.

Tots els partits seran retransmesos íntegrament per internet amb els enllaços habilitats a la web de la Federació Valenciana de Billar www.fbillar.cv.org i a la Web del Gandia Billar Club www.gandiabillar.es.
Els partits es disputen en la seu del Gandia Billar Club al carrer Miramar, 13 de Gandia i l’entrada és gratuïta.
El Chef Amadeo Gandia B.C. està en un grup prou complicat amb els asturians del Covadonga i el potent Alicante, B.C.

Els enllaços de les retransmissions són els següents:
Taula 1(CAM3) : https://goo.gl/xUMnVD
Taula 2(CAM1): https://goo.gl/eUZGvR
Taula 3(CAM4): https://goo.gl/4dYiEC
Taula 4(CAM2): https://goo.gl/v4de6h

Et Pot Interessar