14 C
Gandia
Dilluns, 5 desembre, 2022

Gandia acull el Campionat Autonòmic infantil i cadet de kick boxing

 La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per Jose Núñez president de Club Boxafor ha presentat aquest matí en roda de premsa el Campionat Autonòmic infantil i cadet de kick boxing que se celebrarà al pavelló municipal del Raval el pròxim 13 de juny.

 Es tracta d’una prova que compta amb el suport de la Federació de Kick BoxingMuay Thai i D.A. de la Comunitat Valenciana on participaran 100 esportistes que competiran en tres tatamis diferents.

La regidora ha volgut remarcar la tasca del club i els bons resultats que està obtenint en les categories inferiors. “Volem agrair al club el seu treball i a la Federació que ha demostrat amb la nostra ciutat i que ens ajuda a seguir consolidant-nos com a ciutat esportiva i saludable. També esperem que competidors, organització i acompanyants passen a Gandia la seua jornada i ajuden a la dinamització econòmica“.

Per la seua banda, el president del Club va recordar que fa poques dates el club ja va organitzar el campionat Júnior i Sènior i que la Federació va quedar molt satisfeta pel dispositiu posat en marxa. “Tornarem a aplicar els protocols marcats per la Federació raó per la qual no podrà haver-hi públic. Esperem que tot es desenvolupe amb normalitat i en condicions de seguretat i que tinguem una bona representació al Campionat nacional”.

Finalment, Núñez va informar que seran huit els esportistes del club participen en la prova.

Articles relacionats