25.3 C
Gandia
Dilluns, 27 juny, 2022

El grup de Teatre gandià Ambfiteatre participa en la Mostra Nacional de Teatre Amateur d’Altea 2021

El grup de teatre amateur gandià Ambfiteatre ha estat seleccionat per a participar en la Mostra Nacional de Teatre Amateur d’Altea 2021. Aquesta Mostra es durà a terme del 3 al 31 de juliol del 2021 a Altea. L’Ajuntament d’Altea amb el grup de teatre d’aquesta població, Pla i Revés han représ la mostra de teatre amateur, Alteatre després d’haver de suspendre l’edició del 2020 donat les circumstàncies sanitàries, però aquest any presenten una mostra amb totes les garanties i esperen que siga tot un èxit.

Ambfiteatre representarà l’obra “Estimada Anuchka”, obra en valencià, de la que podreu gaudir el dissabte 17 de juliol a les 21:00 h en l’auditori a l’aire lliure de la Plaça de l’Aigua d’Altea.

En l’any  2016 el grup gandià ja va participar en aquest certamen de teatre nacional i aquest any esperen gaudir si cap més, d’aquesta meravellosa experiència. A més a més continuen amb l’estela que els va deixar el seu director Pep Lloret, “fer teatre per a gaudir de la vida” i així prompte presentaran un nou projecte.

Articles relacionats