15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Gandia acollirà el XXVII Seven Safor de rugbi


· La competició es disputarà a la platja de Gandia (al passeig Neptú 73, a l’altura de l’edifici Albatros) durant tota la joranda 

El dissabte 23 de juliol a partir de les 9 h se celebrarà el XXVII Seven Safor a Gandia (Passeig Neptú 72, enfront de l’edifici Albatros), un torneig de rugbi platja format per 8 equips masculins i 6 femenins. Així ho han presentat a roda de premsa la regidora d’Esport, Lydia Morant, i Dani Iborra, secretari Club de Rugby La Safor.

Hi haurà un total de 16 equips: 8 de sènior masculí, 4 sènior femení i 4 sub-16 ‘escola’. Cadascun estarà compost entre 7 i 12 jugadors. Aquest any s’ha creat la borsa de jugadors pensant en aquells que vulguen participar, però no tinguen equip.

És una alegria acollir i mantenir un dels torneigs més antics celebrats a Gandia“, ha destacat Morant. A més l’edil ha afegit “que és una oportunitat per a que la gent que vinga a practicar esport conega també la nostra plajta“.

Al matí (de 9 a 13 h) es jugarà una lligueta i a la vesprada (de 16 a 20 h) les eliminatòries que decidiran els campions del torneig en cada modalitat. “Anem a tornar a fer el que féiem abans de la pandèmia i, per tant, recuperem el sopar de ‘tercer temps’. Aquest se celebrarà al camp de beisbol i finalitzarà vora les 00:30 h“, ha conclòs Iborra.

L’esdeveniment ha sigut organitzat pel Club de Rugby de La Safor, juntament amb la col·laboració del Departament d’Esport de l’ajuntament, la Comunitat de l’Esport, la Federació de Rugby de la CV i la Fundación Trinidad Alfonso.

Articles relacionats