17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Gandia acollirà a l’Espai Baladre un nou congrés amb més de 900 participants 

Un any més, la Federación de las Asambleas De Dios de España ha escollit la platja de Gandia com a lloc per celebrar el congrés anual. D’aquesta manera, del 24 al 27 de febrer, l’Espai Baladre esdevindrà la seu d’aquesta trobada que també serà emesa en streaming atesa l’alta demanda de participació que ha tingut.

Gandia espai baladre 1
Sota el lema “Fes-ho de nou” més de 900 persones provinents de tot Espanya es donaran cita a la platja amb el corresponent impacte econòmic que tindrà, ja que tots els participants s’allotjaran a hotels de la platja. Cal destacar que quatre d’aquests establiments estaran aquests quatre dies amb el 100% d’ocupació.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell va voler agrair als organitzadors que “una vegada més hagen triat la nostra ciutat i més concretament la nostra platja per celebrar aquest esdeveniment” i ha destacat la feina que es realitza diàriament des del departament de turisme per aconseguir que aquest tipus d’operatives siguen cada vegada més freqüents a la nostra ciutat.

“Tenim marcat el camí i continuarem treballant en aquesta línia. La platja cada vegada compta amb més inversions que l’estan convertint no només com la més segura del Mediterrani sinó en una destinació per gaudir de tota mena d’experiències” va finalitzar.

Articles relacionats