20.8 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Amb la nova normalitat torna la tradicional Fira Gastronòmica de Vilallonga

– Els pròxims dies 5 i 6 de març, Vilallonga celebrarà un any la seua ja tradicional Fira Gastronòmica.

– “Com us podeu imaginar, aquesta edició l’estem organitzant des de la Regidoria de Festes, amb molta més il·lusió que les anteriors edicions, ja que és la primera després de la pandèmia sanitària per la Covid19“, ha assenyalat la Regidora Delegada de Festes Eva Garrigós. “L’any 2019 tancarem l’edició amb gran satisfacció per la gran participació de veïns i visitants dels diferents punts de la comarca, però amb el sabor amarg que al cap de pocs dies ens confinaren”.

Per aquests motius enguany s’ha posat tota la carn a la graella i a part de comptar amb la participació de les ja tradicionals associacions i festes locals que acostaran la cuina artesanal i tradicional del municipi i les seues postres, tot això amenitzat amb música en directe, es podrà gaudir al mateix temps de tallers de cuina, exposicions, activitats lúdiques i infantils perquè tota la família puga gaudir en un mateix entorn del que més li agrade.

La novetat més important d’aquesta edició ve de la mà de la Regidoria de Turisme amb Román Garrigos com a responsable de la Regidoria i Alcalde del Municipi.

Es podrà gaudir d’un Showcooking en directe, on un xef de renom, Raül Magraner del restaurant “Bon Aire” ens prepara el nostre plat per excel·lència, el “Blat Picat”.

Tambè s’instal·larà un punt de referència Turística dins de l’espai de la Fira, on el nostre Tècnic de Turisme, podrà mostrar l’ampli ventall turístic del qual disposa, Vilallonga Naturalment.

Fira Gastronomica Vilallonga 2

 

Articles relacionats