17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Furtant joies a les cases on anava a fer treballs de pintura

– La Policia Nacional deté a un home per apoderar-se de joies mentre treballava de pintor

– Es va apoderar de joies de dos domicilis valorades en uns 2.500 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia a un home de 44 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de dos delictes de furt, després d’apoderar-se de diverses joies de dos domicilis aprofitant que feia treballs de pintura en aquests. Els agents van recuperar les joies sostretes valorades en uns 2.500 euros.

Les investigacions es van iniciar el dijous en tindre coneixement els policies que s’havien realitzat una sèrie de vendes de joies, un total de nou, en un establiment de compravenda d’or de Gandia, amb unes inscripcions que al principi no tenien molta relació amb la persona que les havia venudes.

Durant les perquisicions dutes a terme, els agents van esbrinar que en dos domicilis de Gandia els seus propietaris trobaven a faltar una sèrie de joies, així com que en els dos havia estat un home fent uns treballs de pintura contractat per una empresa d’administració de finques. El sospitós pel qual sembla havia aprofitat que els amos no eren a l’habitació en les quals estaven les joies per a apoderar-se d’aquestes.

Els policies van intervindre les joies sostretes valorades en uns 2.500 euros i li les van entregar als seus propietaris.

Finalment, els policies van identificar al sospitós que després de presentar-se en dependències policials va ser detingut com a presumpte autor de dos delictes de furt.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quant per a això fora requerit.

Fotografia d’arxiu 

Articles relacionats