17.4 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Francisco Carrió Miñana és el nou director de Càritas Gandia

– Francisco Carrió Miñana és Llicenciat en Estudis Eclesiàstics i Antropologia i professor jubilat dels instituts Veles i Vents i Tirant lo Blanc de Gandia.

– Substitueix en el càrrec a Eduardo Mahíques, després d’esgotar el termini màxim de 9 anys establit en els Estatuts de Càritas Gandia.

Francisco Carrió ha sigut designat per la Junta Directiva de Càritas Gandia com a nou director de l’entitat. El nomenament tenia lloc en la vesprada d’ahir dimarts.

El canvi de director ha sigut perquè Eduardo Mahíques ha esgotat els 9 anys, que són els màxims establits pels Estatuts de Càritas perquè una mateixa persona ostente el càrrec de director.

Carrió és Llicenciat en Estudis Eclesiàstics, i també Llicenciat en Antropologia. És professor jubilat de l’assignatura de religió on va impartir classes en l’IES Veles i Vents i en el Tirant lo Blanc de Gandia. Actualment col·labora com a secretari de l’entitat la Ciutat d’esperança.

Carrió ha volgut donar les gràcies a Càritas per pensar en ell per a dirigir l’entitat, encara que ha recordat que Càritas Gandia va nàixer fa 51 anys i per ella han passat altres directors com José Matoses, Javier Roche, o Eduardo Mahíquez. Aquest últim, segons Carrió “ha fet una labor enorme per la qual Càritas ofereix hui dia un servei molt important a les persones”.

El nou director assegura que treballarà en una línia continuista “per les persones, totes elles, sense qüestionar la seua religió ni origen social. Perquè les persones puguen trobar el seu lloc en aquest món. La missió per tant, continuarà sent la de promocionar a les persones a aconseguir un treball, un habitatge, a tindre menjar en la seua taul. En definitiva, a aconseguir uns drets socials, i en aquest context treballaré a través de totes les Càritas Parroquials de Gandia”.

Articles relacionats