18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

“Confinar-te amb art” vivències de malalts de Parkinson durant la pandèmia

– L’Associació de Parkinson Gandia Safor comparteix les vivències de les persones malaltes i associades durant la pandèmia a través de la web

L’Associació de Parkinson Gandia Safor ha estrenat una nova secció “Confinar-te amb art” en la seua pàgina web. Amb aquesta es vol compartir “el gran exemple que estan sent nostres  associats i associades durant la crisi sanitària per COVID-19 que estem vivint a escala mundial”, asseguren des de l’associació.

I és que totes les persones afectades per la malaltia de Parkinson han sigut un gran exemple. Durant la pandèmia no sols han desenvolupat les activitats setmanals, sinó que també han potenciat els seus grans arts o passions en les quals s’han refugiat durant aquest temps. Han desenvolupat així la capacitat de resiliència. Resiliència tan necessària per a superar les dificultats amb les quals ens hem trobat i que s’ha sumat a les que ja comporta la mateixa malaltia”, apunten des de l’entitat.

Des de L’Associació han assenyalat que “Si eres una persona associada o malalta de Parkinson i vols compartir les teues vivències o qualsevol curiositat envia-les al correu de comunicacion.apgs@gmail.com i es compartirà en la web“.

Articles relacionats