15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Fòrum de participació ciutadana d’Oliva – Agenda 21 lamenta la falta de previsió i resposta de l’Ajuntament d’Oliva pel tall de la ruta ciclista a la Font Salada

– A conseqüència de les obres de l’enllaç sud, el camí vell de Pego ha quedat tallat definitivament.

D’aquesta forma la ruta ciclista a la Font Salada i la Marjal Pego-Oliva ha quedat blocada. Açò provoca que els usuaris de bicicleta hagen d’anar fins a la nova redona de la Carretera de Pego per girar-la pràcticament tota per tornar altra vegada al camí vell de Pego.

“Aquesta ruta és utilitzada freqüentment per famílies i escolars per poder arribar a la Font Salada i a la Marjal Pego – Oliva i en les condicions actuals s’incrementa considerable el risc d’accidents. Tot això ja se sabia quan es va aprovar el projecte d’execució de l’enllaç sud i no s’entén que l’Ajuntament no haja executat cap alternativa”, han assenyalat des de Fòrum de participació ciutadana d’Oliva – Agenda 21.

El passat més de juliol es va sol·licitar informació sobre les actuacions previstes per l’Ajuntament per solucionar aquesta problemàtica, des de Fòrum de participació ciutadana d’Oliva – Agenda 21 i no havent obtingut cap resposta.

“Una vegada més es fa palesa la falta de compromís de l’Ajuntament d’Oliva per la mobilitat sostenible. Aprofitem l’ocasió per a reivindicar la recuperació de l’antiga via del tren Oliva-Dénia com a camí natural, com està fent-se en altres comarques per on transcorria l’antiga línia Carcaixent-Dénia. Aquesta infraestructura seria una excel·lent via de comunicació sostenible entre el nucli urbà, les urbanitzacions del sud i la Marjal Pego-Oliva”, ha afegit Vicent Jordà Escrivà, President del Fòrum de participació ciutadana d’Oliva – Agenda 21.

Articles relacionats