26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Miquel Faus sofreix una avaria mecànica quan anava líder provisional a 35 km de meta

El ciclista de Palma, Miquel Faus ,ha baixat fins a la tercera posició de la classificació general de la Titan Desert d’Almeria, després de patir un inoportú tall en la coberta en l’etapa regna de la prova entre Tavernas i Tavernas de 119 quilòmetres.

Faus tenia totalment controlada la carrera on marxava al capdavant però la mala sort s’ha acarnissat amb ell, ja que s’ha vist obligat a canviar la coberta mancant 35 quilòmetres de meta, però perdria ni més ni menys que 10 minuts al finalitzar l’etapa.

Després d’haver-ho aconseguit va tornar novament a l’atac, però ja era pràcticament impossible d’agafar als de davant i acabaria sisé a poc més de 7 minuts de Pau Marza que venceria en aquesta tercera etapa.

Faus arribava totalment esgotat en la meta de Tavernas encara que conserva de moment el podi amb un Kenny Losser pràcticament inassolible mentre que Marza que és segon està a 45 segons.

Demà, dimarts, es disputarà la quarta i última etapa on el de Palma de Gandia ja avisat que intentarà pujar algun lloc més en la general. L’etapa serà entre Tavernas i El Toyo de 67 quilòmetres.

Una Titan Desert on es troben diversos professionals tan en actiu com retirats com és el cas de Luis Ángel Mate de la Fundació Euskadi, Enekoitz Azparren també de la Fundació, també està el retirat David Arroyo -subcampió del Giro d’Italia del 2010- i Triqui Beltran -gregari de luxe d’Amstrong i Contador-, també està el que va ser campió del món de triatló Iván Raña i l’actual dècim classificat de la general de MotoGP, Maverick Viñales o Tomás Misser.

Articles relacionats