23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Fira Mercat Gandia es converteix en l’aparador de les cerimònies

  • La inauguració de la segona mostra de l’última edició de l’any serà el divendres a les 10 h. Fins a les 14 h i de 17.30 h a 21 h divendres i dissabte. Diumenge obrirà només d’11 h a 14 h.

  • Roba, calçat, fotografia, taules dolces, joies, viatges… 18 expositors oferiran tota mena de productes i serveis relacionats amb la cerimònia.

  • Els resultats de la Fira Mascotes van deixar la xifra de 2.875 visitants al recinte del Mercat Municipal del Prado. La majoria, el 78% eren de la ciutat, i van fer una valoració de 9,6. La dels expositors va ser de 9,9.

El recinte de Fira Mercat Gandia ubicat al Mercat Municipal del Prado acull la Fira Cerimònia aquest cap de setmana. Tal i com ha anunciat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, des d’aquest divendres a les 10 h, 18 expositors oferiran tota mena de productes i serveis relacionats amb la cerimònia. Roba, calçat, fotografia, taules dolces… totes les últimes tendències estaran presents en un horari de divendres i dissabte de 10 h a 14 h i de 17.30 h a 21 h i diumenge d’11 h a 14 h.

«És la segona vegada que fem aquesta fira. És una temàtica que s’ha demandat directament el sector; ens agrada que siguen ells qui tinguen eixa necessitat», ha assenyalat Ferrer. Així doncs, tal i com ha explicat, participen en aquesta edició 18 expositors, el màxim que pot acollir el recinte de Fira Mercat Gandia. Hi ha fins i tot llista d’espera en cas que hi haja alguna baixa d’última hora. Des de viatges fins a flors o materials d’impremta. Les persones que acudisquen aquest cap de setmana a la fira Cerimònia tindran al seu abast tot el necessari per a organitzar una celebració de qualsevol tipus.

La regidora de Comerç ha detallat els noms de les empreses participants: Lletres i scrap; Carolina Serra; RC Viatges; El Bressol Comunions; Fotomoló; Aire Gandia Núvies; Glam Events; Les golfes; Thermomix; El bagul de Luca; Escarabat; Delits; Olguipop Esdeveniments; Confeccions Milan; Taller de Flors; Fundació IN; Vera Nature; Pepa López Fotografia. «Serà un aparador i escenari per a presentar tot el que va al voltant de la cerimònia», ha afegit. D’aquesta manera, a partir de les 10 h d’aquest divendres, Fira Mercat Gandia obri les portes en aquesta segona fira de l’última edició d’enguany.

Articles relacionats