19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

L’Alqueria de la Comtessa acull la presentació del llibre “Soltando Lastres”, d’Ana Torres

– La presentació del llibre coincideix amb el Dia contra la Violència de Gènere

Aquest divendres, 25 de novembre, en el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones tindrà lloc la presentació del llibre “Soltando Lastres”, d’Ana Torres. L’acte serà a les 18.00 h a la Casa de la Cultura de L’Alqueria de la Comtessa i en finalitzar hi haurà de berenar amb l’escriptora.

La sinopsi del llibre és la següent: “Un dia, mentre passejava, vaig trobar a una xica asseguda en un banc, el seu rostre mostrava una gran tristesa. Em vaig acostar a ella i comencem a entaular una conversa en la qual Lucia em va contar com havia sigut la seua vida, les seues penes, les seues experiències… Volia compartir-les perquè altres persones que estigueren passant un mal moment en la seua vida seguisquen el seu exemple i sàpien que tot es pot superar. Lucia va aconseguir soltar els llastos que tant de temps va arrossegar i ara per fi és lliure”.

Ana Torres va nàixer a Albacete en 1970 i de xiqueta es va traslladar a L’Alqueria de la Comtessa on es va instal·lar. Va cursar els estudis bàsics, encara que ja d’adolescent mostrava interés per la lectura i l’escriptura.

“Amb aquest llibre, m’agradaria que el lector fora conscient que de tot es pot eixir amb fortalesa, lluita i ganes de superació, així que ací queda la història d’aquesta heroïna que va superar totes les seues pors i les travetes de la vida, posant sempre el seu cor. Per això, sempre ha buscat poder respirar i sentir la llibertat de ser i de sentir sense por”, ha assenyalat l’escriptora.

Articles relacionats